Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na starostlivosť o krk a dekolt
- kvalitný krém
- Ma zaujimavu konzistenciu, pri naberani sa taha trochu ako med, ale pek e sa vatrebava. Vysledky zatial nie su extra viditelne, kedze pouzivam len par dni,ale pocitujem zlepsenie.
Chyba mi spachtlicka ...
Krém používam zatiaľ krátko,ale má príjemnú vôňu,zvláštnu konzistenciu,ale dobre sa vstrebáva,takže nevadí.
Krem vyskúšany, používam ho veľmi krátko, aby som zistila výsledok používania. Je príjemný a aj keď výsledky nebudú, nejako zvlášť viditeľné, je to dobrá prevencia a starostlivosť o pokožku krku
- Krásne, luxusné balenie
Mne osobne produkt moc nevyhovuje, po na neseni na pokožku mám pocit stahovania
- príjemne sa rozotiera a ma dobrú konzistenciu
Výsledky produktu sa preukážu až po dlhodobom aplikovaní po dennom používaní cca 1 - 2 roky, ale sú viditeľné.
Kto má trpezlivosť určite odporúčam.
som spokojná
výrobok splnil očakávanie
- Príjemná a výživná konzistencia.
Skvelý krém:-)
- Vysoká cena
Tento produkt používam už dlhšiu dobu a s jeho účinkami som spokojná
- Páči sa mi konzistencia...Deklarované vlasnosti ukáže čas.
ok
- Este som malu pouzivala ,ale puzivam produkty vichy,preto som kupila lebo v lekarni kde nakupujem maju Nizzky sortiment
no ja tento krém objednávam sestre je s ním velmi spokojná tak každé meniny narodeniny ok darček splní všetko čo máá sestra sa teší teda pre ženy darček ok
Ahava Extreme Spevňujúci krém na krk a dekolt 75 ml
Registrovaný používateľ
Pridané: 20. novembra 2021
- Kvalitna značka
- Dobre sa roztiera
- Neprijemne vonia
Pouzivam produkty značka AHAVA, kremy, séra, peeling, a ine, prvy krat som si objednala specialne krem na krk a dekolt, ale na rozdiel od predchadzajucich produktov, tento *"smrdí". Neviem, čím to je, či vysokým obsahom minerálov z mŕtveho mora, alebo niečím iným. Bohužiaľ, má sa aplikovať na krk a dekolt večer, čo nezvládam, keďže potom cítim stále nepríjemnú vôňu tohto krému. Možno má "*extrémne" účinky ale vôňa je veľmi dôležitá, najmä u nočných produktov.
Tento liftingovy krem je naozaj výborný, mám ho už odskusany